Advert
as

GENÇ MUHAFIZLAR HAFIZLIK YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ SOLHAN’DAN

GENÇ MUHAFIZLAR HAFIZLIK YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ SOLHAN’DAN

Bingöl’de Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdülkadir Dikgöz İl birincisi oldu.


2021-2022 eğitim-öğretim yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce planlanan Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında 16.12.2021 tarihinde Bingöl 15 Temmuz Millî İrade AİHL'de gerçekleştirilen meslekî yarışmalarda Bingöl il finallerinde Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında, Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Abdülkadir Dikgöz il 1.si, Genç Sada Kur'an-ı  Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Yusuf Kaynak il 3.sü, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Mehmet Emin Kaya il 4.cüsü ve Genç Hatipler Hutbe yarışmasında Muhammed Ali Boran ise il 5.cisi oldu.

Okul yönetimi tarafından dereceye giren öğrenciler ödüllendirdi. 

Okul Müdürü İhsan Sönmez tarafından yapılan açıklamada, “2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, gerçekleştirilen meslekî yarışmalar Bingöl il finallerinde, okulumuz 11.Sınıf öğrencisi Abdülkadir Dikgöz, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında 1.cisi olmuştur. Bu şekilde 1.olarak okulumuzu ve ilimizi Ağrı ilinde düzenlenecek olan bölge finallerinde temsil etmeye de hak kazanmıştır. Hem öğrencimize hem de bu başarıda büyük emeği olan ailesine, danışman öğretmenlerine ve okulumuz meslek dersi öğretmenlerine teşekkür eder, başarılar dilerim.” ifadeleri yer aldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum