Advert
as

YENİDEN REFAH PARTİSİ SOLHAN’DA BİLDİK İLE DEVAM DEDİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ SOLHAN’DA BİLDİK İLE DEVAM DEDİ

Yeniden Refah Partisi, Partinin Solhan kurucu ilçe başkanı olup birinci olağan kongrede de ilçe başkanı seçilen Abdullah Bildik ile devam edecek.

Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanlığına Mahfuz Arslan'ın görevlendirilmesi ile çalışmalara yoğunluk verildi.
Yeniden Refah Partisi Solhan kurucu ilçe başkanı olup birinci olağan kongrede de ilçe başkanı seçilen Abdullah Bildik ile devam edileceği açıklandı.
İl Başkanı Arslan, "Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe kurucu Başkanımız Abdullah Bildik kardeşimiz ile devam kararı aldık.  Kendisine, ilçemize ve Partimize hayırlı çalışmalarda başarı diliyorum, Rabbim mahcup etmesin." ifadelerini kullanırken Bildik ise, "Milli Görüş hareketinin temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi'nde göreve devam etmek önemli olduğu kadar gurur vericidir. Göreve devam etmemizi isteyen dava kardeşlerimize ve İl Başkanımız Sayın Mahfuz Arslan ile oluru veren Teşkilat Başkanımız Sayın Naim Öztürk beye teşekkür ederim. Yeni dönemde de ilk günkü heyecanla camlışmalara devam edeceğiz inşallah. Parti mensuplarımız başta olmak üzere halkımızdan da doğru yaptığımız çalışmaları desteklemelerini ve olası yanlışları da düzeltmemiz için bilgi ve birikimleri ile desteklerini beklediğimizi belirtmek isterim. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin." şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum