Advert
as

ÖĞRENCİLERDEN HAYVANLARI ISITAN ÇALIŞMA

ÖĞRENCİLERDEN HAYVANLARI ISITAN ÇALIŞMA

Solhan Belediyesi’nin desteğini alan Solhan MYO öğrencileri, sokak hayvanlarının barınacağı kulübeler yaparak belli noktalara bıraktılar. Öğrenciler, belirlenen noktalara ise kedi ve köpekler için mama bıraktılar.


Solhan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, soğuk hava şartları nedeniyle yeterli beslenemeyen sokak hayvanları için çalışma başlattı. Solhan Belediyesi’nin de desteğini alan öğrenciler, sokak hayvanlarının soğuk havadan korunmaları için Kedi-Köpek evi yaparken yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlara ise mama bıraktılar.
Hava sıcaklığının özellikle geceleri sıfırın altına düştüğü ve dondurucu soğukların yaşandığı Solhan’da öğrenciler, sokak hayvanları için kulübeler yapmaya karar verdi. Solhan Belediyesi’nin desteğiyle temin edilen malzemeler, öğrenciler tarafından Solhan küçük sanayi sitesinde titiz bir çalışmayla sokak hayvanlarının barınabileceği kulübelere dönüştürüldü. Öğrencilerin çalışmaları sonucunda yapılan 2 kulübe belediye personelleri tarafından düzenli olarak Recep Tayyip Erdoğan Parkı girişinde hayvanların koruma ve bakımı yapılan noktaya konuldu. Karla kaplı sokaklarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama da bırakmak isteyen öğrenciler, kulübelerin olduğu yere ve Solhan Belediyesi tarafından belirlenen, belediye personellerinin düzenli olarak sokak hayvanlarına mama bıraktığı 7 noktaya mama bıraktılar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum