Advert
as

SOLHAN SPOR, İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

SOLHAN SPOR, İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor’un mücadele ettiği Efeler Ligi’nde ikinci yarı hazırlıkları başladı. Ligin 13’üncü haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Spor karşılaşması ile ilk yarıyı tamamlayan temsilcimiz, ikinci yarı öncesi verilen iki haftalık ara için izin kullanan sporcular takım halinde çalışmalara başladı.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Solhan Spor, ikinci harı hazırlıklarına başladı. 
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 13 haftalık maratonun ardından verilen iki haftalık arada takımlar çalışmalarını sürdürüyor. 
İlk yarıyı ligin 13’üncü haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Spor karşılaşması ile tamamlayan Solhan Spor, sporculara verilen bir haftalık izin tamamlanarak sporcular Bingöl’e döndüler. 25 Aralık 2021 Cumartesi günü şehre dönen sporcular, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında çalışmalara başladılar. 
İlk yarının son haftalarında Karşıyaka Spor Salonu’nun ısıtma sisteminde oluşan arızanın giderilmesi için başlatılan çalışmalar henüz tamamlanmadığından temsilcimiz hazırlıklarını Bingöl Üniversitesi Spor Salonu’nda sürdürüyor. 
İKİNCİ YARIDA NELER OLACAK?
AXA Sigorta Kupa Voley karşılaşmalarında alınan kötü sonuçlarla Kupa Voley’e veda ederek 9 Ekim 2021 tarihinde Bingöl Karşıyaka Spor Salonu’nda Mardin temsilcisi Yeni Kızıltepe Spor’u ağırlayarak sezonun ilk karşılaşmasına çıkan Solhan Spor, bu karşılaşmadan mağlup olarak sezona mağlubiyet ile başladı. 
Ligin ilk dört haftasında rakiplerinden set dahi alamayan Solhan Spor, ligde ilk setini 5’inci hafta Fenerbahçe deplasmanında, ilk puanını ise 6’ncı hafta 3-2 sonuçlanan Halkbank karşılaşmasından aldı. İlk 6 haftayı galibiyetsiz geride bırakan Solhan Spor, ligin 7’inci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Afyon Belediye Yüntaş takımını 3-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini, 10’uncu hafta karşılaşmasında ise ağırladığı Altekma takımını 3-1 mağlup ederek galibiyet sayısını 2’ye çıkarttı.
Yapılan transferler ve hoca değişikliği sonrasında çıktığı karşılaşmalarda istenilen sonuçları alamayan Solhan Spor, Ligin 13’üncü haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Spor karşılaşması ile ilk yarıyı tamamlayarak geride bıraktığı 13 karşılaşmada 2 galibiyet ve 10 mağlubiyet sonucunda hanesine 7 puan yazdırabildi.
Sezona ligi orta sıralarda tamamlama hedefiyle başlayan Solhan Spor’da ilk yarıda yolların ayrıldığı ve yeni gelen sporcuların yanında hoca değişikliğiyle dahi karşılaşmaların sonuçlarına olumlu yansımalar olmazken, ikinci yarıda oynanacak 13 karşılaşmada ne gibi değişiklikle ile gidişatın değişeceği merak ediliyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum