Advert
as

SHM’DEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

SHM’DEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan hane ziyaretleri kapsamında doğum günü olduğu öğrenilen çocuğa sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü saha çalışmaları yürütürken yakından ilgilendikleri çocuğa doğum günü sürprizi yaparak çocuğu ve ailesinin mutluluklarına ortak oldular. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kurum Müdürü Seyfettin Özdemir, “İlçemizin her kesimine ASDEP çalışmaları kapsamında hane ziyaretleri yapılıyor. Yapılan hane ziyaretlerinde önceliğimiz dezavantajlı bireyleri tespit etmek ve tespit ettiğimiz dezavantajlı bireylerimize yönelik hizmet modellerimizi devreye sokmanın yanı sıra diğer kurum ve kuruluşlarla da iletişime geçerek vatandaşlarımıza yardımcı olmaya gayret göstermekteyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizler için önem arz etmektedirler. Onlar geleceğimize yön verecek olan, yarınlarımıza ışık tutacak kıymetli varlıklarımızdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olmayı, devletimizin sıcak yüzünü bireylerimize hissettirmenin de gayreti içerisindeyiz.  Bu kapsamda çocuğumuzun doğum günü münasebetiyle meslek çalışanlarımızla birlikte aileye ziyaret gerçekleştirdik. Çocuğumuz için doğum günü pastası alarak çocuğumuzun sevincini paslaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Kurum olarak vatandaşlarımızın her anlamda yanlarında olmanın ve Bakanlığımızın hizmet modellerini anlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum