Advert
as

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜNE BİR YENİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DAHA KATILDI

SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜNE BİR YENİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DAHA KATILDI

YÖK, Bingöl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Zootekni ve Hayvan Besleme Anabilim Dalı’nda açmayı planladığı “Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Tezli Yüksek Lisans Programı” için yaptığı başvuruyu onayladı. Yeni programın açılması ile birlikte Sağlık Bilimler Enstitüsü çatısı altındaki tezli yüksek lisans program sayısı 4 oldu.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, yeni lisansüstü programlarını açma taleplerinin YÖK tarafından onaylanmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Üniversitemiz, hem fiziki olarak hem de öğretim odaklı hızlı bir büyüme kaydediyor. Sağlık Bilimler Enstitüsü bünyesinde açmayı planladığımız Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Tezli Yüksek Lisans Programı için YÖK’e yaptığımız başvuru, 25 Aralık tarihi itibariyle onaylanmış bulunmaktadır. Talebimizin onaylanmış olması bizleri memnun etti. Üniversitemize ve bilim dünyasına hayırlı olsun” dedi.

Bingöl Üniversitesi, 2017-2022 Akademik yılları arasında; 37 Ön lisans, 15 Lisans, 48 Lisansüstü yeni programla birlikte 1 Fakülte, 1 Enstitü ve 1 Meslek Yüksekokulu açıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum