Advert
as

SOLHANLI SPORCULAR FİNALLERE KATILMAYA HAK KAZANDI

SOLHANLI SPORCULAR FİNALLERE KATILMAYA HAK KAZANDI

Okul sporları faaliyet programı kapsamında, 17 ilden 289 sporcunun katıldığı yıldızlar ve gençler kategorisinde kros yarışları düzenlendi. Ferdi ve takım olarak derece elde eden Solhanlı sporcular final yarışlarına katılmaya hak kazandılar.

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlediği okullar arası yıldızlar ve gençler kros yarışmaları, 17 ilden 289 sporcu ve 42 okul takımının katılımı ile Bingöl Üniversitesi Dağlık alan parkurunda gerçekleştirildi.

 

Grup yarışlarında yıldız erkeklerde ferdi olarak Solhan Atatürk Orta Okulu'ndan İbrahim Açan 1'inci, Solhan Yeşilova İmam Hatip Orta Okulu'ndan Musa Ayaz Çakar 2'inci olurken, genç erkekler kategorisinde yarışmalara katılan Solhan Hüseyin Artunç  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2'inci olarak Adana da yapılacak olan final yarışlarına Solhan'dan ferdi ve genç erkek takımı olarak Bingöl'ü temsil edecekler.

Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara, kupa ve madalyaları Bingöl Gençlik Spor Şube Müdürleri okul idarecileri tarafından takdim edildi.

Dereceye giren okul takımları, 26 Şubat’ta Adana ilinde düzenlenecek olan okullar arası Türkiye Kros Şampiyonasında illerini temsil edecek.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum