Advert
as

SOLHAN SPOR’DA 7 POZİTİF

SOLHAN SPOR’DA 7 POZİTİF

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor’da 5 sporcu ve 2 teknik ekibin Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Solhan Spor ile Sorgun Belediyespor arasında oynanacak karşılaşması ertelendi.


AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Solhan Spor’da 7 kişinin Covid-19 test sonucu pozitif çıktı.
Solhan Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bugün kontrol amaçlı yapmış olduğumuz Covid-19 test sonucunda 5 sporcumuz ve 2 teknik ekip olmak üzere takımımızda 7 kişinin test sonucupozitif sonuçlanmıştır. 5 sporcumuz ve 2 teknik personelimiz izolasyon ve tedavi süreci başlatılmıştır. Sporcu ve teknik ekibimize geçmiş olsun diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.”
MAÇ ERTELENDİ
AXA Sigorta Efeler Ligi Solhan Spor’da ligin 15’inci haftası öncesinde yapılan Covid-19 test sonucunda sporcu ve teknik ekipten 7 kişinin test sonucunun pozitif olması dolayısıyla bu hafta Solhan Spor ile Sorgun Belediyespor arasında oynanacak ligin 15’inci hafta karşılaşması ertelendi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum