Advert
as

SOLHAN DA KAZA 1’İ KRİTİK 2 YARALI

SOLHAN DA KAZA 1’İ KRİTİK 2 YARALI

Muş-Bingöl Karayolu Arakonak Beldesi civarlarında kontrolden çıkan araç kaza yaptı. İlk belirlemelere göre biri kritik 2 yaralı.

Edinilen bilgiye göre; Muş istikametinden Bingöl istikametine seyir halinde olan 06 DY 8426 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Meydana gelen kazada araçta üç kişinin bulunduğu, birinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken araçtaki D.E ile S.E isimli vatandaşların ise olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından Solhan Devlet Hastanesine orada yapılan ilk kontrollerin ardından da Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum