Advert
as

BİNGÖL SPOR LİSESİ YARI FİNALDE

BİNGÖL SPOR LİSESİ YARI FİNALDE

Okul sporları voleybol genç erkekler bölge müsabakaları oynandı. Diyarbakır bölgesinde Bingöl’ü temsil eden Bingöl Spor Lisesi, çıktığı iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak Türkiye yarı final müsabakaları oynama hakkı elde etti.

2021-2022 sezonu okul sporları kapsamında voleybol bölge müsabakaları oynandı.
Bingöl’ü temsilen Diyarbakır’da oynanan bölge müsabakalarına katılan Bingöl Spor Lisesi, karşılaştığı 2 rakibini de mağlup ederek Türkiye yarı finallerine yükseldi.
Geçtiğimiz ay okul sporları il elemelerinde voleybol branşında Bingöl il birincisi olarak bölge müsabakalarında mücadele etme hakkı elde eden Bingöl Spor Lisesi genç erkekler takımı, Diyarbakır’da oynana çeyrek final müsabakalarında grup birincisi olup yarı finale çıkmaya hak kazandı.
13-15 Ocak 2022 tarihlerinde Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 12 il takımlarının katılımı ile oynanan bölge müsabakalarında üçlü grupta yer alan Bingöl Spor Lisesi, Mardin Spor Lisesi ve Muş Spor Lisesi takımları ile karşılaştı. 3 gün süren müsabakalarda sırasıyla karşılaştığı Mardin ekibini 3-1 Muş ekibini ise 3-0 mağlup ederek Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.
Okul sporları Türkiye yarı finalleri 09 – 13 Şubat 2022 tarihleri arasında oynanacak. Şehirlerarası mesafe bakımından temsilcimiz Bingöl Spor Lisesi rakipleriyle Bingöl’e yakın olduğu için Gaziantep veya Sivas illerinde karşılaşması bekleniyor.
Bingöl Spor Lisesi, adını Türkiye yarı finallerine yazdırmasıyla Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, takımı şu ifadeler ile tebrik etti: “Diyarbakır'da yapılan liseler arası voleybol grup birinciliği yarışmalarında İlimizi temsil eden Bingöl Spor Lisesi, grup birincisi olarak göğsümüzü kabarttı. Takımımıza Türkiye finali yolunda başarılar diliyor, Abdullah Abrak ve ekibini kutluyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum