Advert
as

SOLHAN SPOR, ARKAS SPOR’A KONUK OLUYOR

SOLHAN SPOR, ARKAS SPOR’A KONUK OLUYOR

Geçtiğimiz hafta takımda tespit edilen pozitif vakalardan dolayı Sorgun Belediye Spor karşılaşmasına çıkmayan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, ligin 16’ncı hafta karşılaşmasında Arkas Spor’a konuk oluyor.

AXA Sigorta Efeler Ligi 16’ncı hafta karşılaşmaları başlıyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl Solhanspor Kulübü, ikinci yarı karşılaşmaları kapsamında Arkas Spor ile karşılaşacak.
2021-22 sezonunun ikinci yarısına Yeni Kızıltepe Spor karşılaşmasıyla başlayan Solhan Spor, bu karşılaşmadan mağlup ayrılarak ilk yarıda olduğu gibi ligin ikinci yarısında da mağlubiyet ile başlamış oldu. İkinci yarının ikinci karşılaşması olan ligin 15’inci hafta karşılaşmasında Sorgun Belediye Spor ile karşılaşacak olan temsilcimiz karşılaşmadan günler öncesinde sporcuların tedbir amaçlı verdiği Covid-19 test sonucunda 5 sporcu ve 2 teknik ekip olmak üzere 7 kişide tespit edilen pozitif vakalar nedeniyle federasyon tarafından bu karşılaşmanın ileri bir tarihte oynatılması için ertelendi.  Karantina süreçlerini atlatan sporcuların takıma katılmasıyla beraber Solhan Spor’da ikinci yarının üçüncü karşılaşması için hazırlıklar başlatıldı.
ARKAS SPOR İLE KARŞILAŞIYOR
AXA Sigorta Efeler Ligindeki temsilcimiz Solhan Spor, ikinci yarının üçüncü karşılaşmasında İzmir temsilcilerinden Arkas Spor ile karşılaşıyor. Ligin 16’ncı hafta karşılaşmasına çıkacak olan Solhan Spor, ligin ilk yarısında ağırladığı Arkas Spor’a 3-0 mağlup olmuştu.
21 Ocak 2022 Cuma günü Bursa Büyükşehir Belediye Spor ile Ziraat Bankkart karşılaşması ile başlayacak olan 15’inci hafta karşılaşmada Solhan Spor, Arkas Spor’un konuğu olacak. İzmir – Atatürk Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde saat: 14.00’da başlayacak olan Arkas Spor ile Solhan Spor karşılaşması, Misli.Com Web ve Mobil TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum