Advert
as

GENÇLERBİRLİĞİ U18 TAKIMI HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

GENÇLERBİRLİĞİ U18 TAKIMI HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

Bingöl 1. Amatör liginde mücadele eden Solhan Gençlerbirliği’nin U18 takımı, hazırlık maçında Yenidal Spor ile karşılaştı. Solhan’da oynanan müsabakayı Solhan Gençlerbirliği U18 takımı 2-0 kazandı.

2021 – 2022 Sezonunda Bingöl 1. Amatör liginde mücadele eden Solhan Gençlerbirliği’nin U18 takımı, hazırlık karşılaşmasına çıktı.
Geçtiğimiz hafta başında etkili olan kar yağışının ardından hafta sonu oynanması planlanan Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 12’nci hafta karşılaşmaları ileri bir tarihe ertelendi. Kar yağışının etkisini düşürmesi ve havaların iyi olması dolayısıyla hafta sonunda oluşan boşluğu değerlendirmek isteyen Solhan Gençlerbirliği ve Yenidal Spor takımları alt yaş gruplarında mücadele eden U18 takımları için hazırlık maçı planladılar.
22 Ocak 2022 Cumartesi günü Saat: 14.00’da Solhan ilçe sentetik sahada oynanan karşılaşmada temsilcimiz, Yenidal Spor karşısında Umut Akçin ve Burak Turgut’un golleriyle 2- 0 galip ayrıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum