Advert
as

SOLHAN SPOR, ARKAS'A MAĞLUP OLDU

   SOLHAN SPOR, ARKAS'A MAĞLUP OLDU

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 16’ncı haftasında Arkas Spor'a konuk oldu. İzmir'de oynanan karşılaşmayı 3-1 kaybeden temsilcimiz, ligin ikinci yarısında galibiyet ile tanışamadı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 sezonu ikinci yarı karşılaşmaları kapsamında 16'ncı hafta karşılaşmaları oynandı.

2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, 16'ncı hafta karşılaşmasında İzmir temsilcilerinden Arkas Spor'a konuk oldu. Ligin ikinci yarısına Yeni Kızıltepe Spor karşılaşması ile başlayan  Solhan Spor, İkinci yarının ikinci karşılaşması olan Sorgun Belediyespor iç saha karşılaşması öncesinde takımda tespit edilen Covid-19 pozitif vakalar nedeniyle maç ertelenince evinde henüz karşılaşmaya çıkamadı.

ARKAS'A 3-1 MAĞLUP OLDU

Solhan Spor, 22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat:14.00’da 16'ncı hafta müsabakasına çıktı. İzmir – Atatürk Sigorta Shop Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ilk sete iyi başlayan Solhan Spor, setin ortalarında rakip takımın farkı kapatıp öne geçmesine engel olamadığından bu seti 25-21 kaybetti. Solhan Spor karşılaşmanın ikinci setine rakip takımın gerisinde başlamış olsa da geriden gelerek bu seti 25-22 kazanarak skorda dengeyi yakaladı.  Üçüncü setin başından sonuna kadar açılan farkı kapatamayan temsilcimiz, bu seti de 25-14 kaybederek setlerde 2-1 geriye düştü.  Karşılaşmanın son setinde ise setin başında her iki takım adına iyi bir mücadele sergilenirken, temsilcimizin oyundan kopması ile bu set de 25 - 19 ev sahibi ekibin lehine sonuçlanarak temsilcimiz karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın en skorer ismi 22 sayı ile Solhan Spor'dan Ediz Kaan Fırıncıoğlu olurken, temsilcimizin diğer skor katkıları ise, Gabriel Willian 13, Alper Omurca ise 9 sayı ile tamamladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum