Advert
as

YENİDEN REFAH PARTİSİ SOLHAN KONGRESİ PAZAR GÜNÜ

YENİDEN REFAH PARTİSİ SOLHAN KONGRESİ PAZAR GÜNÜ

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçesi 2. Olağan Kongresinin Pazar günü olacağını söyleyen ilçe Başkanı Bildik, Kongreye tüm halkımızın davetli olduğunu söyledi.

23 Kasım 2018 tarihinde Dr. Fatih Erbakan Başkanlığı’nda kuruluan Yeniden Refah Partisi Solhan’da 2019 yılında kurulup ilk kongresini gerçekleştirmişti. 
Partisinin Solhan İlçesi 2. Olağan Kongresi öncesi açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, “Partimizin Solhan kurucu ilçe başkanı ve akabinde yapılan 1. Olağan kongrede ilçe başkanı olarak yönetimdeki arkadaşlarımız ile ilçedeki tüm kamu kurumlarını ziyaret ederken başta muhtarlarımız ile kanaat önderlerimiz olmak üzere ilçemizde bir çok hane ziyareti gerçekleştirdi. Pandemiden dolayı ziyaret programlarımıza uzun süre ara vermiş olsak da inşaallah 27 Mart 2022 Pazar günü saat:14.00 Solhan Kültür Merkezinde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Zafer Emanetoğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremiz sonrasında oluşturacağımız yönetimimiz ile çalışmalarımıza kaldığım yerden devam edeceğiz. Bu vesile ile İlçe Kongremize tüm halkımızı davet eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” şeklinde konuştu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum