Advert
as

AYAK TENİSİNDE AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK

AYAK TENİSİNDE AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK

Solhan Ayak Tenisi Takımı, ilk kez katıldığı ayak tenisi Avrupa şampiyonasında Avrupa üçüncüsü oldu. Demir, "Tüm kategorilerde daha iyi başarılar elde edebilirdik ama Triple men kategorisinde Avrupa üçüncülüğü ile yetindik. Bunun içinde gururluyuz." dedi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ile Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 'Ayak Tenisi Avrupa Festivali'nde Milli Takım adına turnuvaya katılan Solhan Ayak Tenisi Takımı, 3'lü erkekler (triple men) kategorisinde 
Avrupa üçüncüsü oldu.
Türkiye'nin ilk kez katıldığı Avrupa şampiyonası adı altında düzenlenen festival Atatürk Spor Salonu'nda 4 gün boyunca sürdü.
3'lü erkekler (triple men) kategorisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Danimarka takımlarıyla oynanan karşılaşmalardan galip ayrılarak yarı final oynamaya hak kazanan Milli Takım, yarı finalde Moldova’ya 2-1 yenilip üçüncülük maçında Danimarka’yla karşılaşarak 2-0'lık setlerle kazanarak bu kategoride üçüncü oldu.
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını federasyon yetkilileri tarafından verildi.
Turnuvanın ilk karşılaşmasında sakatlanarak turnuvaya devam edemeyen Solhan Ayak Tenisi Takım kaptanı Serdar Demir turnuva sonrasında açıklamalarda bulundu.
Demir yaptığı açıklamada; "Ben oynanan ilk maçta sakatlandım ama Romanya,  Moldova Kıbrıs gibi iyi ülkelerle takım arkadaşlarımın oynaması kısa süre içerisinde bu seviyede maçlara çıkabilmek çok güzeldi. Romanya tüm kategorilerde takım olarak şampiyon oldu. Ayak tenisi branşının kurucu ülkelerindendi. Güzel dostluklar, arkadaşlıklar edindik. En iyilere karşı oynamak bize de önümüzde ki yıllar için tecrübe kazandırdı. Seneye Kıbrıs’ta düzenlenmesi planlanan Avrupa şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanıp tekrardan davet bekliyoruz. Tüm kategorilerde daha iyi başarılar elde edebilirdik ama Triple men kategorisinde Avrupa üçüncülüğü ile yetindik. Bunun içinde gururluyuz. İlçemizi, şehrimizi ve ülkemizi yabancı ülkelere karşı en iyi şekilde temsil ettik. Şimdi ki hedefimiz dünya kupası orada da ülkemizi temsil etmek için  çalışmalara kısa bir dinlenme sürecinden sonra başlayacağız. Yanımızda olan destekleyen herkese  teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum