Advert
as

ZAZA FC LONDON, FUTBOL AKADEMİSİ KURACAK

ZAZA FC LONDON, FUTBOL AKADEMİSİ KURACAK

Bingöl'de de faaliyetlerine başlamak için resmi girişimlerini yapan Zaza Fc London, Bingöl'de çocuklar ve gençler için futbol akademisi kuracak.

Geçtiğimiz günlerde Bingöl'de kurulacak kulüp için resmi başvurularını yapan Zaza Fc London'un Bingöl'deki takımı Zaza Fc Bingöl Yönetim Kurulundan açıklama yapıldı. Bingöl'de çocuklar ve gençler için futbol akademisi müjdesi verildi. Kulübün Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada; “İngiltere'nin Başkenti Londra'da 4 sene önce kurulan kulübümüz, Bingöl'de de faaliyetlerine başlamak için resmi girişimlerini başlatmıştır. Hedefimiz ülkemizde ve şehrimizde gençlerimizi spora yönlendirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, şehrimizin tanıtımını ülkenin her yerinde iyi bir şekilde gerçekleştirmektir. Kulübümüzün isim hakları tescil edilmiş olup tüm ülke genelinde şubeler açarak ülke futbolunda söz sahibi olacak bir akademinin temellerini atmış bulunmaktayız. Spora ve sporcuya verdiğimiz değer ile kulübümüzü sadece bir futbol takımı değil, aynı zamanda toplumsal bilinçle hareket eden kurumsal kimliğe sahip bir organizasyona dönüştürmek istiyoruz. Çocuk yaşlardan itibaren hem çocuklarımıza hem gençlerimize kendilerini geliştirebilecekleri, sporun yanında her türlü eğitimi alabilecekleri Bingöl'de bir ilk olacak bir futbol akademisi oluşturmayı planlıyoruz. Akademimizi profesyonellerce yönetilen, sporcularımızın sadece futbolda değil, sosyal hayatlarında, eğitim hayatlarında başarılı birer birey olmaları için çalışan bir akademi haline getireceğiz. Yaptığımız çalışmalarımızı açık bir şekilde belirli aralıklarla da siz değerli Bingöl spor kamuoyu ile paylaşacağız. Bingöl spor kamuoyuna saygılarımızla.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum