Advert
as

AĞRALI, BİRİNCİ OLDU!

AĞRALI, BİRİNCİ OLDU!

Maraton koşucumuz Yavuz Ağralı, İzmir Maraton'unda en iyi parkur derecesini yaparak Türkiye birincisi oldu. Ağralı, başarısında emeği olan herkese teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin üçüncüsünü düzenlediği “İzmir Maratonu” renkli görüntülere sahne oldu.  Geçen yıl Etiyopyalı Tsegaye Getachew'in 2.09.35'lik derecesiyle “Türkiye'nin en hızlı parkuru” olan Maraton İzmir'den yine rekor çıktı.
Maratonda yarışan Bingöllü hemşerimiz Yavuz Ağralı, yarışı 9'uncu sırada tamamlarken, en iyi dereceyle de birinci oldu.
Başarısına başarı katmaya devam eden Ağralı, hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür etti.
Ağralı; “17.04.2022 tarihinde koşulan İzmir maratonunda Türk sporcular arasında en iyi parkur derecesini koşarak 1.oldum. Bu başarımı sponsorum Midyeci Ahmet abime armağan etmek istiyorum. Ayrıca kulübüm Bingöl belediyesine ve üzerimde emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum