Advert
as

‘BU VAHŞİ VE BARBAR SALDIRILAR KABUL EDİLEMEZ’

‘BU VAHŞİ VE BARBAR SALDIRILAR KABUL EDİLEMEZ’

HÜDA-PAR Bingöl İl Başkanlığı: 'Siyonistler güçten anlar! bu işgal ve katliam sadece kınama ile değil, güç ile durdurulmalıdır.'

HÜDA PAR Bingöl il Başkanlığı, Merkez dört yol saat kulesi önünde siyonistlerin Mescid-i Aksa'ya saldırılarını kınamak üzere basın açıklaması yaptı.
İl Başkan Yardımcısı Hamdullah Gökalp, “Siyonistler Ramazan ayında saldırılarını arttırmaktadır” diyerek, basın açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
“Siyonist işgal rejimi her Ramazan ayında Filistin genelinde ve Mescid-i Aksa'ya yönelik vahşi saldırılarını artırmaktadır. Bir gelenek haline getirdiği bu saldırılarla Müslümanların tepkisini ölçerken, bayrama da buruk bir şekilde girmelerini hedeflemektedir. Mübarek Ramazan ayının ortasına geldiğimiz bu günlerde de siyonistler Mescid-i Aksa'nın kudsiyet ve mahremiyetini çiğneyerek sabah namazında Aksa'ya her taraftan saldırıya geçtiler. Gerçek ve plastik mermilerin yanında gaz bombaları ile Mescitte namaz kılan cemaat ve murabıtlara saldırmış, bu saldırılarda yüzlerce Müslüman yaralanırken yüzlercesi de kaçırılarak esir edilmiştir.”
“BU VAHŞİ VE BARBAR SALDIRILAR KABUL EDİLEMEZ”
“Bu vahşi ve barbar saldırılar kabul edilemez. Bu saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz. Aksa'nın izzeti için bedenlerini siper ederek şehadet şerbetini içen şehitlerimizin şehadetini tebrik ediyor, yaralılara acil şifalar, esir edilenlerin de bir an önce özgürlüğüne kavuşmalarını niyaz ediyoruz.”
“İŞGALE KARŞI DİRENEN KARDEŞ VE BACILARIMI SELAMLIYORUZ”
“Kudüs'te, Aksa'da ve bütün Filistin topraklarında siyonist işgale karşı direnen kardeş ve bacılarımızı buradan selamlıyoruz. Mekân olarak yanınızda olamasak da ruhumuz ve kalbimizle yanınızdayız. Davanız bizim davamız, acınız bizim acımız, sevinciniz bizim sevincimizdir. Muhterem Kardeş ve bacılarım; Siyonist işgal devam ettiği müddetçe bu saldırılar ve acılar devam edecek, şehitler verilecek, yaralılar olacak, Filistinli kardeşlerimiz muhacir olacak, Ümmet rahat yüzü görmeyecektir. Bu saldırı ve işgali bitirmeni yolu,  iki devletli çözüm, işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirme safsataları değildir. Bunun böyle olmadığına tarih şahittir. Son zamanlarda ülkemizin de aralarında bulunduğu birçok mütedeyyin idareciler veya İslam ülkeleri Siyonistlerle kurdukları işbirliğinin kabul edilemez olduğu vurgulanan açıklamada; “Siyonist rejimle kurulacak her tür ilişki Kudüs davasını yalnız bırakacak ve zayıflatacak, Aksa'ya yönelik saldırıları artıracak, işgal ve talanın genişlemesiyle sonuçlanacaktır. Bunu hiçbir Müslüman kabul etmemelidir.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum