Advert
as

U16 LİGİNDE GENÇLERBİRLİĞİ 5-0 KAZANDI

U16 LİGİNDE GENÇLERBİRLİĞİ 5-0 KAZANDI

U16 liginde mücadele eden Solhan Gençlerbirliği takımı,Bingöl Bahçelievler Spor Kulübü’nü 5-0 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Bingöl 1. Amatör ligi U16 karşılaşmalarında temsilcimiz Solhan Gençlerbirliği U16 takımı, üçüncü hafta karşılaşmasında Bingöl ekiplerinden Bingöl Bahçelievler Spor Kulübü’nü ağırladı. 7 takımın mücadele ettiği, 19 Nisan Salı günü Anadolu Bingöl Spor Kulübü İle İl Özel İdaresi Spor Kulübü karşılaşmaları ile açılışı yapılan U16 liginde aynı hafta Karlıova Yıldırım Spor’a konuk olarak karşılaşmadan 5-1 ‘lik skorla galip ayrılan Solhan Gençlerbirliği, ikinci haftayı bay geçerken, üçüncü hafta karşılaşmasında ise Bingöl Bahçelievler Spor Kulübü’nü konuk etti.
27 Nisan 2022 Çarşamba günü Solhan İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz; İsa Ok, Behiç Çiçek, Kaniçiya İlçi, Emrah Telci ve Harun Baran Eser’in kaydettiği goller ile karşılaşmadan 5-0 galip ayrılarak ikinci karşılaşmasından da galibiyet ile ayrıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum