Advert
as

BÜYÜK BİNGÖL SPOR, TFF FUTSAL SÜPER LİGİ'NDE

BÜYÜK BİNGÖL SPOR, TFF FUTSAL SÜPER LİGİ'NDE

Yılmaz: 'Şehrimizin gençlerine sahip çıkmak, onları desteklemek, başarılarına ortak olmak ve bununla gururlanmak hepimizin görevi ve önceliği olmalıdır.'


Bingöl'ün başarılı spor kulüplerinden olup, bu yıl Bingöl Amatör Ligi Şampiyonu olan, 19-22 Nisan 2022 tarihleri arasında Malatya'da düzenlenen Türkiye Futsal Süper Ligi Play-Off finallerinde adını Futsal Süper Ligi'ne yazmayı başarmıştı.
Tamamı şehrin gençlerinden oluşan takım, 9-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecek olan TFF Futsal Ligi'nde mücadele edecek.
Kulübün Büyük Bingöl Spor Kulübü sponsorluk ihtiyacı için sosyal medyada başlatılan kampanyalardan henüz beklenen sonuç elde edilmese de, gençler çağrılarında ısrarlı.
Büyük Bingöl Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Yılmaz, Bingöl'ü en iyi şekilde temsil etmek için ortaya koydukları üstün gayreti, lig maratonunda da sürdüreceklerini vurguladı.
Hedeflenen başarı için kişisel emeklerin yeterli olmayacağını, eksiklerini gidermiş, mali açıdan problemlerini aşmış, moral ve motivasyonunu korumuş bir takım olarak yola devam etmek istediklerini kaydeden Yılmaz, bu hususta da şehrin ileri gelenlerinin desteğine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
Sponsorluk çağrısında bulunan ve ‘gençler için büyüklerimizden küçük dokunuşlar bekliyoruz' diyen Yılmaz; “Başarıların küçümsenmemesi, gençlerin ve şehrin geleceğine olumlu yansıyacak adımların geciktirilmeden atılması özellikle manevi kayıpları önleyecektir. Şehrimizin gençlerine sahip çıkmak, onları desteklemek, başarılarına ortak olmak ve bununla gururlanmak hepimizin görevi ve önceliği olmalıdır. Kıymetli devlet büyüklerimizden, siyasilerimizden ve iş insanlarımızdan takımımızı sahiplenmelerini, küçük dokunuşlarla büyük işlerin başarılmasına vesile olmalarını bekliyoruz. Ümit ediyoruz ki, çağrılarımız karşılıksız kalmayacak ve büyüklerimiz, gençleri yalnız bırakmayacaktır” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum