Advert
as

VALİ EKİNCİ'YE 'GENÇLİK HAFTASI' ZİYARETİ

VALİ EKİNCİ'YE 'GENÇLİK HAFTASI' ZİYARETİ

15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Gençlik Haftası' ve '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen ve beraberindeki sporculardan oluşan heyet, Vali Kadir Ekinci'yi ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, ziyarette ‘Gençlik Haftası' ve ‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' kutlamalarına ilişkin Vali Ekinci'ye bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ekinci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu ülkede güçlü ve müreffeh yarınların mimarının gençlerin olduğunu belirten Vali Ekinci, “Geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimizin Gençlik Haftasını tebrik ediyorum. Şundan eminiz ki ülkemizin geleceği, çağın ruhunu kavramış ve aldığı emaneti büyük bir sorumluluk bilinciyle yarınlara taşıyacak siz gençlerimizin elinde olacaktır. Hiç kuşkusuz ki aydınlık yüklü yarınlarımızın teminatı olan sizler, içinizde taşıdığınız sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacak en önemli değerlerimizsiniz. Gençlerimiz bilgi ve bilgelikle, kültür ve sanatla, şiir ve edebiyatla, teknolojik yenilikler ve sportif faaliyetlerle yoğrulduğu müddetçe Türkiye Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum