Advert
as

TURNUVADA SONA DOĞRU

TURNUVADA SONA DOĞRU

Solhan’da yaklaşık bir ay önce başlatılan farklı branşlarda yapılan turnuvalarda sona doğru gelindi. 19 Mayıs günü bütün müsabakaların finali oynanacak.

Solhan Kaymakamlığı'nın desteğiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında başlatılan turnuvaların finali yapılacak.
Turnuvada yer alan her branşın ön elemeleri turnuvanın başladığı günden bu yana tamamlanırken 19 Mayıs günü ise final müsabakaları oynanacak.
19 Mayıs programı şu şekilde paylaşıldı;
Atletizm Etkinlikleri
18 Mayıs 2022 Çarşamba Günü Saat 16.00’da Recep Tayyip Erdoğan Açık Alan Spor Kompleksinde yapıldı.
Voleybol Etkinlikleri Yarı Final Müsabaka Programı
19 Mayıs 2022 Perşembe
İlk maç - Solhan Ybo ile Sbal Saat 15.00’da
İkinci maç - King Power ile La Havle Saat 17.00’da oynanacak.
Ayak Tenisi Final Müsabakası
Mapa Mühendislik ile Has Han Emlak arasında Saat 19.00’da (voleybol maçlardan sonra) oynanacak. 
FİNAL MÜSABAKALARINA DAVET
Bir ayda yapılan faaliyetler hakkında konuşan Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan şu ifadeleri kullandı: “Yaptığımız etkinliklerden dolayı son bir ayımız dolu dolu ve çok güzel geçti. Çoğunlukla gençlere yönelik faaliyetler yapan kurum olarak bütün gençlerimizin istifade edebileceği farklı branşlarda etkinlikler düzenledik. Final müsabakalarının 19 Mayıs günü olacak şekilde tertip ettiğimiz ve yaklaşık bir ay önce start verdiğimiz etkinliklerimize ilk etapta 13 takım ile voleybol turnuvasını başlattık. Grup müsabakaları ve çeyrek final müsabakalarının ardından kalan maçları 19 Mayıs günü oynatmak üzere ara verdik. Akabinde masa tenisi ve ayak tenisi için başlattığımız turnuvanın ilk etapları oynatılarak final müsabakaları 19 Mayıs gününe alındı. Son olarak bütün koşuların aynı anda yapılacak olan atletizm için başvuruları aldık yarışmalar 19 Mayıs günü yapılacak. Kaymakamlık Turnuvası adı altında başlattığımız turnuvamıza desteklerinden dolayı Solhan Kaymakamı Sayın Muhammed Çetin ve turnuva boyunca yanımızda olan, spora destekleriyle bilinen Solhan Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız’a teşekkür ederiz.”
Çalışkan Son olarak 19 Mayıs günü yapılacak müsabakaları izlemeleri için bütün sporseverleri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne davet etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum