Advert
as

VOLEYBOL TURNUVASINDA FİNAL YAPILDI

VOLEYBOL TURNUVASINDA FİNAL YAPILDI

Voleybol şehri olarak tanınan ilçemizde yaklaşık iki ay önce Solhan Kaymakamlığı ve Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde başlatılan voleybol turnuvası tamamlandı.

13 takımın katılımıyla ilçemizde düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye girenlerin kupaları verildi.

19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında 5 branş olarak başlatılan kaymakamlık turnuvasında Ayak Tenisi, Masa Tenisi, Satranç ve Atletizm branşları 19 Mayıs günü tamamlanmış Voleybol turnuvasının finali ise ileri bir tarihe ertelenmişti.
Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin ile Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve yüzlerce taraftarın izlediği final karşılaşması Solhan YBO ile King Power takımları arasında oynandı. 
Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk setini aldıktan sonra 2-1 geriye düşen King Power, tekrar oyun üstünlüğünü eline alarak Solhan YBO karşısında 3-2 galip ayrılarak çekişmeli geçen final maçı ile turnuvanın şampiyonu oldu. 
Turnuvada dereceye giren ilk dört takımın kupa, madalya ve nakdi ödülleri Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin ve Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız tarafından verildi.
Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan, şu ifadeleri kullandı: “Uzun yıllardır 19 Mayıs turnuvası düzenlemiyorduk. Bu yıl bir risk alarak 5 farklı branşta turnuva düzenledik. Diğer dört turnuvamızı tamamlayıp dereceye giren takımlarımızın ödüllerini verdik. Bu gün ise çok büyük bir gündü. Yaklaşık iki ay önce başlattığımız voleybol turnuvasını çok çekişmeli maçların sonucunda finale çıkan iki zorlu takımımızın karşılamalarıyla turnu-vamızı tamamladık. Profesyonel lig karşılaşmaları seviyesinde bir maç ile turnuvamızı final yaparken seyir zevkinin çok yüksek olduğunu görmek bizleri ayrıca çok mutlu etti. Bu turnuva ile Solhanın bir spor kenti olduğu herkes tarafından bir kez daha görüldü. Bu etkinliklerimiz tamamen büyük fedakarlıklar ve minimum kamu kaynaklarla tamamen gönüllü arkadaşlarımızın emeği ile yapıldı. Hakem yokluğu, soyunma odaları eksikliklerini bahane etmeden gençlerimizin son derece arzularıyla başardık. Bu organizasyonumuzda emeği geçen Solhan Kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin, Solhan Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız, gönüllü arkadaşlarımız, mesai arkadaşlarımız, sporcu gençlerimiz ve bizleri her maç yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ederim.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum