Advert
as

BİNGÖL İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAYCUMAN ATANDI

BİNGÖL İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAYCUMAN ATANDI

Bingöl İş Kur İl Müdürlüğü görevine Cevdet Baycuman atandı. Fesih Güler ise eğitim uzmanı olarak kurumdaki görevine devam edecek.


Bingöl İş-Kur Müdürü Fesih Güler, görevden alındı. Yerine, uzun yıllardır İş-Kur İl Müdürlüğü'nde görev yapan, bir süre Karlıova ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü görevinde bulunan ve akabinde İş-Kur Şube Müdürlüğü görevini yürüten Cevdet Baycuman atandı. Baycuman'ın vekâleten atandığı öğrenilirken, Fesih Güler'in de yine kurumda eğitim uzmanı olarak kamu görevine devam edeceği belirtildi.

Haber Merkezi

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum