Advert
as

KUR'ÂN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN İLK KARNE SEVİNCİ

KUR'ÂN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN İLK KARNE SEVİNCİ

İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren 04-06 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri ilk karne sevincini yaşadı.

 
İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında eğitim gören 120 öğrenci düzenlenen karne törenleri ile teşekkür belgesi, Kur'an Okuma belgesi, öğrenci Karnesi, veli karnesi ile çeşitli hediyeler İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak tarafından takdim edildi.

İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak yaptığı açıklamada, “Solhan ilçe müftülüğümüze bağlı 6 mekanda 8 sınıf olarak eğitim ve öğretim veren 4-6 yaş Kuran kurslarımızda 10.06.2022 tarihi itibari ile yavrularımıza ilk karneleri verilmiş ve bu yıl ki eğitim böylelikle sona ermiştir.” dedi.

Toprak açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi.
“Bu yıl 4-6yaş kurslarımızda 120 öğrenci eğitim görmüş ve hemen hemen bütün öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerimi okuyacak seviyeye gelmiştir. "Sizin en hayırlınız Kur'anı öğrenen ve öğretendir" hadisi şerifinden hareketle yavrularımızın berrak hafızalarına Kur'anı kerimin ayetlerini ilmek ilmek nakşettiğimiz için çok mutluyuz. Uzun süreli bu serüvende canla başla çalışan öğreticilerimiz ve bu yaşta yavrularını Kur'an ile buluşturan değerli velilerimize teşekkür ediyoruz. 4-6 yaş Kuran kurslarımızda sadece Kuran eğitimi değil aynı zamanda ibadet, ahlak, edep, adap, sevgi, saygı şefkat, merhamet, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma Ahlakı, oyun, görsel sanatlar, resim, boyama ve el becerileri üzerinde de ciddi bir eğitim verilmektedir. Pandemi sürecinden sonra bu yıl Kurslarımızda ciddi manada bir verimlilik görülmüştür. Önümüzdeki yıl Solhan ilçemizde 4-6 yaş noktasında sınıf sayımızı 10’a çıkarmak ve eğitim müfredatını daha genişleterek daha çok yavrumuza ulaşmak suretiyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu minvalde bu yıl 4-6 yaş kurslarımızdan mezun olan yavrularımıza bir ömür boyu başarılar dilerim. 1. Sınftan başlayacakları yeni bir eğitim ve öğretime Akademik ve Ahlaki  olarak başarılı olmalarını rabbimizden niyaz ediyorum. Rabbim, daha nice başarılara ulaşmalarını nasip etsin. Kur'an ve Ahlak nesli olarak büyümelerini mevlam bizlere göstersin.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum