Advert
as

ÖZER'DEN ÖĞRETMENLER VE EĞİTİM YÖNETİCİLERİNE İKİNCİ BAŞARI BELGESİ

ÖZER'DEN ÖĞRETMENLER VE EĞİTİM YÖNETİCİLERİNE İKİNCİ BAŞARI BELGESİ

6 Eylül 2021 tarihinde haftada beş gün yüz yüze başlayan eğitim-öğretim yılı 17 Haziran Cuma günü tamamlanacak. Bakan Özer, Kovid-19 sürecinde verilen aranın ardından okulların açık tutulması, eğitimin kesintisiz olarak okullarda sürdürülebilmesi için fedakârca çalışmalarda bulunan tüm öğretmen ve idarecilere Başarı Belgesi gönderdi. 

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, zorlu salgın döneminde yüz yüze eğitime devam eden tüm öğretmen ve idarecilere 13 Haziran itibarıyla 2. Başarı Belgelerini gönderdiklerini açıkladı.

Bakan Mahmut Özer, tüm öğretmen ve idarecileri Başarı Belgesi ile ödüllendirdiklerini söyledi.

"TÜM ÖĞRETMEN VE İDARİ PERSONELİMİZE 2. BAŞARI BELGESİ'Nİ GÖNDERMİŞ OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"

Korona virüsü salgını döneminde öğretmenlerin fedakârca görev yaptığının altını çizen Bakan Özer, "2021-2022 yılı eğitim öğretim yılı için son haftaya girdik. Bu eğitim öğretim yılını kararlı bir şekilde yüz yüze eğitimle tamamlayabilmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sürecin en büyük kahramanları öğretmenlerimiz. Öğretmenlerimiz, gerçekten her gün maske ile ders anlattılar, süreçleri takip ettiler ve aşılama oranlarıyla da sadece Türkiye ortalamasının üzerinde değil OECD ortalamasının da çok üzerinde bir ortalamayla güzel bir örnek teşkil ettiler. 1. dönemin sonunda tüm öğretmenlerimize ve idari personelimize bu fedakârlıklarından dolayı Başarı Belgesi verdik, bugün itibarıyla de tüm öğretmen ve idari personelimize 2. Başarı Belgesi'ni göndermiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm öğretmenlerimizi, bu sürece katkı veren tüm idari personelimizi kutluyorum" dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum