Advert
as

KURS HOCALARINDAN KAYMAKAM ÇETİN’E ZİYARET

KURS HOCALARINDAN KAYMAKAM ÇETİN’E ZİYARET

Solhan Aile Destek Merkezi (ADEM) ile Halk Eğitim Merkezinde görevli Kurs hocaları tarafından İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin makamında ziyaret edildi.

İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, Solhan Aile Destek Merkezi temsilcisi Aygül Erkmen, yardımcısı Nurten Akça, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinden Neval Kızgın ile Hacer Doğu’yu makamında kabul etti. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde bulunan ADEM ilçe temsilcisi ve kurs hocalarıyla görüşen Kaymakam Çetin, ADEM ilçe temsilcisi ile usta öğreticilerden yapılan işler hakkında bilgi aldı. El emeğinin kıymetinin bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Çetin, El işi ürünlerini yaygınlaştırmak ve kadın istihdamını artırmak için destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Yapılan ziyaret’te Kaymakam Çetin, Minyatür Hat Sanatı Usta Öğreticisi Neval Kızgın tarafından yapılan Osmanlı Tuğrası için kendilerine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum