Advert
as

KIZLARDAN OLUŞAN 41 KİŞİLİK KAFİLE ÇANAKKALE’YE GİTTİ

KIZLARDAN OLUŞAN 41 KİŞİLİK KAFİLE ÇANAKKALE’YE GİTTİ

Solhan Gençlik Spor İlçe müdürlüğü tarafından 41 kızdan oluşan kafile Çanakkale Milli Mücadele Kampına katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çanakkale Milli Mücadele kampına davet edilen kız öğrenciler, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü koordinesinde sorumlu personeller eşliğinde milli mücadele kampına katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, “Kafile sorumlularımız Ebru Söylemez ve Fatma Demir, gönüllü kızlarımız ile beraber Çanakkale Milli Mücadele kampına katıldı. Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Çanakkale milli mücadele kampına her yıl gençlerimiz davet edilmektedir. Bu kapsamda daha önce erkek öğrencilerden oluşan 41 kişilik kafilemizi Çanakkale’ye göndermiştik. Şimdi de kızlardan oluşan 41 kişilik kafilemizi Çanakkale’ye yolcu ettik. 27-30 haziran arasında orada olacaklar. Yolları açık olsun. ” dedi.
  

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum