Advert
as

KAYMAKAM ÇETİN GÖÇERLERİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM ÇETİN GÖÇERLERİ ZİYARET ETTİ

Solhan İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin Göksu köyü halkını ve Şerafettin yaylasında bulunan göçerleri ziyaret etti.

Köy ziyaretleri kapsamında çevre köy ve yaylaları ziyaret eden İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin Göksu Köyü ve Şerafettin yaylasında bulunan göçer vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Kaymakam Çetin’e Boğlan Mahalle Muhtarı Fırat Arı, Göksu Köy Muhtarı Saim Kaya, İlçe Özel İdare Müdürü Cahit Çabadak ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Vekili Abdullah Değer eşlik etti.

 

Göksu köyünde Cuma namazını kılan Çetin, namaz çıkışı çocuklara hediyeler dağıttı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Çetin Göksu köy yolu çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Çetin, “Vatandaşlarımızın, köylülerimizin her daim yanındayız. Vatandaşlarımızın sorunlarının, sıkıntılarının çözümü noktasında bizler her daim üzerimize düşeni yaparak, onların daha iyi bir hayat sürmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum