Advert
as

ALPAYA, “VATANDAŞIMIZI KAN BAĞIŞI GİBİ HAYIRLI İŞLERDE YARIŞMAYA DAVET EDİYORUZ”

ALPAYA, “VATANDAŞIMIZI KAN BAĞIŞI GİBİ HAYIRLI İŞLERDE YARIŞMAYA DAVET EDİYORUZ”

Bingöl’de düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılan HÜDA PAR Bingöl il başkanı Refik Alpaya “Vatandaşımızı kan bağışı gibi hayırlı işlerde yarışmaya davet ediyoruz” dedi.

20 Haziran 2022 tarihinde başlayıp 7 Temmuz’a kadar devam edecek olan Bingöl Merkez Genç caddesinde bulunan yeni Valilik binası önünde Kızılay kan bağış kampanyası devam ediyor. Kan bağış kampanyası Bingöl halkından yoğun ilgi görüyor. Bugün Cuma namazı çıkışı HÜR DAVA partisi Bingöl İl başkanın da aralarında bulunduğu bir grup genç Kızılay kan bağış noktasına gidip kan bağışında bulundu.

 

“BİNGÖL HALKIMIZIN İNANILMAZ DUYARLILIĞIYLA KAN BAĞIŞ KAMPANYAMIZ DEVAM ETMEKTEDİR”

Kızılay Diyarbakır Bölge Kan merkezi Müdürlüğünden kan bağış planlama uzmanı Süleyman Koç yaptığı açıklamada; “20 Haziran itibariyle Bingöl ilimizde kan bağış kampanyası düzenlemekteyiz. Bugün kan bağış kampanyamızı on birinci günü. 11 günlük faaliyetimizde Bingöl halkımızın inanılmaz duyarlılığıyla kan bağış kampanyamız devam etmektedir. Hastanelerde umutla kan bekleyen hastalarımızın mağduriyetlerini gidermek adına Bingöl halkı bu duyarlılıkla mağduriyetlerin önüne geçmekte. Hepsi sağ olsun, var olsun. Bu faaliyetimiz 7 Temmuz’a kadar devam edecektir. Bütün Bingöl halkını bu duyarlılığa, hastanelerdeki mağduriyetleri giderme adına desteğe ve kan bağışına davet ediyoruz. “ şeklinde konuştu.

 

“VATANDAŞIMIZI KAN BAĞIŞI GİBİ HAYIRLI İŞLERDE YARIŞMAYA DAVET EDİYORUZ”

Konuyla ilgili HÜDA PAR Bingöl il başkanı Refik Alpaya yaptığı açıklamada; ”Gençlik kollarımızla birlikte kan bağışında bulunmaya geldik. Allah faydalı kılsın. Bu konuda özellikle vatandaşlarımıza da sesleniyoruz. Vatandaşımız duyarlıdır fakat tekrardan bu konularda özellikle kan bağışı gibi hayırlı yararlı işlerde yarışmalarını temenni ediyoruz. Kan bağışı malumunuz herkese lazım. Allah muhafaza neticede herkesin karşılaşabileceği durumlardır. Onun için herkesin bu konuda duyarlı olmasını temenni ediyoruz. Mümkün mertebe kan verebileceklerin kan bağışında bulunmalarını da istiyoruz. Bu işte emeği geçen Kızılay yetkililerine ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

“KAN VERMEK İNSAN VÜCUDUNU YENİLEYİP BAŞKALARININ HAYATINI KURTARIR”

HÜDA PAR gençlik kolları üyesi Yusuf Doğru ise; “HÜDA PAR Bingöl il gençlik kolları olarak il başkanımız Refik Alpaya ile beraber Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Kan vermek insan vücudunu yenileyip başka insanların da hayatlarını kurtarıyor. Bizim için önemli bir şeydir. Herkesi kan vermeye davet ediyoruz.” dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum