Advert
as

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Bingöl 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi 8. Sınıftan mezun olan 46 öğrenciden 23’ü 400 ve üzerinde puan alarak il genelinde büyük bir başarıya imza attı.

15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi LGS'de elde ettiği başarı ile il genelindeki okullar arasında başarı ortalaması bakımından ilk sırada yer aldı.
Okulun yönetimince yapılan açıklamada, “MEB'in LGS sonuçlarını açıklaması ile okulumuz öğrencilerinin gösterdiği başarı göğsümüzü kabartmıştır. Okulumuz öğrencilerinin yarısı (23 Öğrenci) 400 puanı aşıp % 10'luk dilime girerek büyük bir başarı göstermiştir. Öğrencilerimizi tebrik edip başarılarının devamını dilerken bu zorlu süreçte onlara bilgilerini aktarmakla beraber yollarına ışık tutan öğretmen arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.” İfadeleri kullanıldı.
Öğrencilerinin başarısında, Hedef LGS, öğrenci rehberliği kapsamında birebir ilgilenme, ortak performans değerlendirme, okullardaki akademik takip komisyonları, destekleme ve yetiştirme kurslarına aktif katılımın takibi, EBA Platformu üzerinden rehberlik, hazırlanan örnek sorulardan öğrencilerimizin faydalanması, Kalite Takip Sistemi (KTS) ile okullardaki çalışmalarının takibi, LGS'de önceki yıllarda başarılı olmuş öğrencilerle sınava hazırlanan öğrenciler buluşturulması, etkin rehberlik gibi pek çok çalışmanın büyük role sahip olduğu belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum