Advert
as

MEZRA DER’DEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

MEZRA DER’DEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Mezra Solhan Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Solhan’da bayramlaşma programı düzenlendi. Programa çok sayıda dernek üye ve gönüllüleri katıldı.

Mezra Der tarafından Solhan’da bayramlaşma programı düzenlendi. Solhan’da bulunan dernek binasında yapılan programa Solhan Merkez, köyleri ve Bingöl Merkez ile Genç ilçesinden misafirler katıldı. 

İkramların yapıldığı programda bayram vesilesiyle bir araya gelen dernek mensupları ve misafirler sohbet ederek hasret giderdiler.

Program sonrasında derneğin sosyal medya hesaplarından birlik mesajı paylaşıldı.

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Bayramlar; dayanışma ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Biz de bu mübarek günde kardeşliğimizi pekiştirmek ve dayanışmamızı güçlendirmek adına dernek binamızda bir araya geldik.

Bayramlaşma programımıza iştirak eden Mezra Der üye ve gönüllülerine teşekkür eder tüm üye ve gönüllülerimizin bayramlarını tekrardan tebrik ederiz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum