Advert
as

KURBAN BAYRAMI KUTLANDI

KURBAN BAYRAMI KUTLANDI

Kurban Bayramı programı belediye parkında yapıldı. Yapılan bayramlaşma programında Kaymakam Çetin, bayramlaşma programına katılanların bayramını tebrik etti.

Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü kutlandı. Bayram namazı çıkışı başlayan bayramlaşma, kabristan ziyaretleri ile devam etti.

Mezarlıkta bulunan yakınlarının mezarı başında Kur’an-ı Kerim okuyan ve dua eden vatandaşlar, daha sonra akraba, komşu ve eş-dost ziyaretleri ile bayramlaşma programlarını devam ettirdiler.

Bu yıl Kurban Bayramı resmi programı Solhan Belediyesi parkında düzenlendi.

Resmi bayramlaşmaya; Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin ve Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın programa katılanların bayramını kutladığı programın sonra ermesiyle bayram ziyaretleri yapıldı.

Solhan Belediyesi parkında yapılan programın ardından ilçe protokolü Solhan Devlet Hastanesini giderek hasta ve hastane personelinin bayramını tebrik etti. Akabinde Polis ve Askerlere yapılan ziyaretler ile resmi bayramlaşma programı tamamlandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum