Advert
as

ZAZA FC LONDON SEÇMELERİNE YOĞUN İLGİ

ZAZA FC LONDON SEÇMELERİNE YOĞUN İLGİ

Zaza FC London Akademi tarafından gerçekleştirilen U-16 ve U-18 futbolcu seçmelerine dört yüze yakın çocuk katıldı.

2018 yılında İngiltere’nin başkenti Londra’da kurulan Zaza FC London bu yıl ilk şubesini Bingöl’de açtı. Kulüp daha önceden duyurduğu oyuncu seçmelerini 16-17 Temmuz tarihlerinde Aşağı Çarşı Sentetik sahada gerçekleştirdi.
Deniz Koca: “Bingöl’de Yetenekli Gençler Var Ama İmkân Verilmemiş” Seçmelere katılmak üzere İngiltere’den Bingöl’e gelen Zaza FC London’un Teknik Direktörü Deniz Koca, burada yoğun bir ilgiyle karşılandı. Birçok çocuk ve veli kendisi ile fotoğraf çektirirken bu ilgiden çok memnun olduğunu belirten Koca, “Çok sıcak bir şekilde karşılandım. Geldiğim günden beri yoğun bir ilgiyle karşılaştım. Seçmelere bu kadar yoğun bir katılımın olması da beni şaşırttı. Bingöl’de gençler futbola çok ilgi duyuyorlar. Aralarında yetenekli oyuncular da var. Ama en çok dikkatimi çeken şey çocukların 17-18 yaşına gelene kadar herhangi bir eğitimden geçmemeleri oldu. Daha önce lisanslı futbolcu olduğunu söyleyen gençlere bakıyorum yeteneği dışında ona öğretilen hiçbir şey olmamış. Biz de Zaza FC London ailesi olarak burada Mustafa hocamız ile sürekli iletişim halinde olacağız ve çocuklarımıza elimizden geldiğince gereken eğitimleri vereceğiz.” ifadelerini kullandı.
BARAÇ: “BİNGÖL’E FARKLI BİR SOLUK KAZANDIRDIK”
Zaza FC London kulüp Başkanı Ömer Baraç, Bingöl’de futbola yeni bir heyecan getirdiklerini ifade etti.
Baraç, “Biz 4 sene önce İngiltere’de bu yola çıktığımızda aslında hep bugünlerin hayaliyle motive olup çalıştık. Bir gün bu şehrin çocuklarına hayal ettikleri imkanları sunma hedefiyle başladığım bu yolda en büyük adımlarımızdan birini attık. Bu kadar yoğun ilgiden dolayı tüm sporcu kardeşlerim ve ailelerine teşekkür etmek istiyorum. Zaza FC London ile hep daha ileriye gitmeyi hedefliyoruz. Geleceği inşa etmek için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bingöl’de kamuoyunun bizi desteklemesini her daim yanımızda olmasını arzu ediyoruz. Seçmelerde emeği geçen herkese tekrardan teşekkür eder, seçmelerimizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Haber Merkezi

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum