Advert
as

DEZAVANTAJLI KADINLARA AİLE EĞİTİMİ VERİLDİ

DEZAVANTAJLI KADINLARA AİLE EĞİTİMİ VERİLDİ

Solhan ilçesinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafındankadınları bilinçlendirmek amacıyla verilen bir aylık eğitim sonucunda sertifika takdim edildi.

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçede yaşayan dezavantajlı kadınlara aile eğitimi verildi. Kadınları güçlendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla Müdürlükçe belirlenen 20 kadına 1 aylık süre ile Aile Eğitim Programı kapsamında eğitim verildi. Verilen eğitimde sağlık, medya, hukuk, iktisat, aile eğitimi ve iletişimi alanlarında eğitim verildi. Eğitim sonucunda katılımcılara sertifika takdim edildi. 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir; “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın hizmetleri arasında bulunan Eğitim ve Danışmanlık birimi olarak vatandaşlarımızı her anlamda bilinçlendirmek amacıyla çeşitli eğitimler veriyoruz. Bu kapsamda ilçemiz de yaşayan dezavantajlı bireylere Aile Eğitim Programı kapsamında; sağlık, medya iletişim ve hukuk alanında kadınlarımızı bilinçlendirmek adına eğitim verdik. Eğitim sonucu katılımcılarımıza bakanlık tarafından hazırlanan katılım belgelerini vermemin mutluluğunu yaşıyoruz. Birimimiz tarafından tüm hızımızla eğitimlerimize devam etmekteyiz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız ihtiyaç duydukları konularla ilgili eğitim almak isterlerse kuruluşumuza başvuru yapabilirler.” şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum