Advert
as

SÖNMEZ, TURAN DEVLETLERİ TEŞKİLATI BİNGÖL İL BAŞKANLIĞINA ATANDI

SÖNMEZ, TURAN DEVLETLERİ TEŞKİLATI BİNGÖL İL BAŞKANLIĞINA ATANDI

Turan Devletleri Teşkilatı Bingöl İl Başkanlığı görevine Solhan Terörle Mücadele Eden Korucular Derneği (TEM-KOR) Başkanı Recep Sönmez atandı.

 Turan Devletleri Teşkilatı yönetim kurulu kararı ile şube yapılanmasını kurmak için yeni kararlar alındı. Bu karar ile birlikte Turan Devletleri Teşkilatı Bingöl İl Başkanlığı görevine Solhan TEM-KOR Başkanı Recep Sönmez atandı.

Sönmez sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.
“Bizlere bu kutlu davada yer veren birlikte çalışma yolunu açan başta Sayın Murat Dağhan Başkanımıza, Sayın Murat Çobanoğlu Başkanımıza ve 81 ilin tüm temsilcilerine teşekkür ederim. Bu kutlu yolda inşallah başta devletimize ve tüm Turan birliğine üye olan ülkelere faydalı olur birlikteliğimizi pekiştiririz.” 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum