Advert
as

BİNGÖL'DE LGS TERCİH SÜRECİ VE SONUÇ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BİNGÖL'DE LGS TERCİH SÜRECİ VE SONUÇ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel milli eğitim müdürlüğü idarecileri ile LGS sonuçları ile ilgili il genelinde ve okullar özelinde oluşan sonuçlara ilişkin bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda milli eğitim müdürlüğü idarecilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Birimince, LGS sonuçları ile il genelinde ve Bingöl’deki okullar özelinde oluşan sonuçlara ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

“TERCİH SÜRECİ DE SINAVA HAZIRLIK SÜRECİ KADAR ÖNEMLİDİR”
Eğitim-öğretim yılı başında belirlenen eğitim stratejileri doğrultusunda yürütülen çalışmalar sonucunda okullarda alınan sonuçların irdelendiği ve tercih süreci hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, Bingöl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, "Öğrencilerimizin sınav hazırlık süreçlerini olduğu kadar tercih süreçlerini de büyük bir özen ile yürütmeliyiz. Gerek mahalli yerleşme ile gerekse de sınavla öğrenci alan okullarımıza yapılacak yerleştirmelerde; öğrencilerimizin ilgi yetenek ve kabiliyetlerini dikkate almalıyız. Bu süreçte okul yöneticilerimiz ile birlikte okullarımızda görev yapan tüm rehber öğretmenlerimiz ve rehberlik araştırma merkezi müdürlüğümüz, öğrenci ve velilerimizin yanında olacaklar. Aynı zamanda ortaokul müdürlerimize bilgilendirme toplantıları velilerimize yönelik seminerlerimiz olacaktır." dedi.
“GEREKLİ SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Yücel, ”Bu sene yürütülen çalışmaların önümüzdeki yılın planlanması adına önemli bir ölçüttür. Çalışmalara ara vermeden EFOR projesiyle hız kesmeden önümüzdeki eğitim öğretim yılında da ilimiz için sadece akademik değil aynı zamanda öğrencinin gelişimi için gerekli olan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinde planlanıp hayata geçireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, gösterdikleri gayretler ve çalışmalardan ötürü İl milli eğitim müdürlüğü idarecilerine teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum