Advert
as

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Genç ilçesinde Murat nehrinde akıntıya kapılıp gözden kaybolan şahsı arama kurtarma çalışmaları ikinci günde de devam ediyor.

AFAD ekipleri tarafından Murat nehrinde akıntıya kapılıp gözden kaybolan şahsı arama kurtarma çalışmaları gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor.
Genç ilçesinde bir çocuğu kurtarmak isterken Murat nehrinde akıntıya kapılarak kaybolan Aydın Tutkal için AFAD ekiplerinin arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler bir yandan arama çalışmaları yaparken diğer yandan da kayıp şahsın aile bireylerine yönelik psikososyal destek sağlıyor.
Olay gününden itibaren çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen İl AFAD, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri nehirde arama çalışması başlattı. Yaklaşık 2 gündür süren arama çalışmalarında henüz Aydın Tutkal bulunamazken, 150 kişiden oluşan ekip, arama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum