Advert
as

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Yüksek Öğretim Kurumu, Bingöl Üniversitesini “Engelsiz Üniversite Ödülleri - 2022” kapsamında ödüle layık gördü.

YÖK tarafından düzenlenen “Engelsiz Üniversite Ödülleri-2022” sahiplerini buldu. Üniversitelerde engelsiz bir ekosistemin oluşturulmasını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen 2022 Yılı Engelsiz Üniversiteler Ödüllerini kazananlar, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tarafından açıklandı.

 

“Engelsiz Üniversite Ödülleri-2022” kapsamında Üniversitemizden, İslami İlimler Fakültesi, Selahaddin-i Eyyubi Kütüphanesi ile Arı ve Doğal Ürünler Ar-Ge ve Ür-Ge Uygulama ve Araştırma Merkezi 2022 yılı "Mekânda Erişebilirlik" ödülüne layık görüldü.

 

YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “YÖK olarak önem verdiğimiz konuların başında yükseköğretime girişte ve eğitim sürecinde yaşanan engelleri ortadan kaldırmak için “Engelsiz Erişim ve Engelsiz Eğitim” başlığı altında yürüttüğümüz çalışmalar gelmektedir. Engelsiz Üniversite Ödülleri için başvuru yapan tüm üniversitelerimizi, bu konudaki duyarlılıkları ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Verilen tüm ödüllerin daha iyi çalışmaları, iş birliklerini teşvik etmesini diliyorum.”

 

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak, ‘‘Engelsiz Üniversite Ödülleri 2022’’ kapsamında aldığımız ödüllerin çok memnuniyet verici olduğunu ifade ederek 2023 yılında da bu çalışmaların Üniversitemizde devam edeceğini söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum