Advert
as

YÜCEL, SOLHAN’DA OKULLARI İNCELEDİ

YÜCEL, SOLHAN’DA OKULLARI İNCELEDİ

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, eğitim öğretim yılı öncesi Solhan’daki okullarda incelemelerde bulundu.


 

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Solhan ilçemizde güçlendirme çalışmaları ile bakım ve onarımları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

 

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ile birlikte Solhan YBO, Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Yücel, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İki okulun da 2022-2023 eğitim öğretim yılı başı itibariyle hazır olacak şekilde güçlendirme çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

 

Yücel’in ilçe ziyaretinde, 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları devam ederken yıkım kararı çıkan Atatürk İlkokulu'nun da yeni hizmet binasının yapım sürecine göre önümüzdeki veya bir sonraki eğitim öğretim yılında geçici olarak taşınacağı yer konusunda alternatifler değerlendirildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz'ın makamında Solhan YBO Müdürü Muhittin Telci, Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Baş Md. Yrd. Maşuk Uslu, Atatürk İlkokulu Müdürü İsa Katkat ve yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacak olan Solhan Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Kurucu Müdürü Hayri Yıldız ile bir araya gelerek ilçenin 2021-2022 eğitim öğretim yılı faaliyetleri konusunda bilgi aldı ve 2022-2023 eğitim öğretim yılı faaliyet planına yönelik olarak kurum yöneticileriyle istişarelerde bulundu.

 

Yücel, eğitim ve öğretimin niteliğini artırmak, okuldaki ihtiyaçları yerinde görmek, yönetici, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek istişarelerde bulunmak amacıyla il merkezi ve ilçelerdeki okullara ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum