Advert
as

KARATE TAKIMI, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

KARATE TAKIMI, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

28 Ağustos Okul öğrencisi Melik Kuvanç’ın yer aldığı Bingöl Yıldız Erkek Karate Takımı Türkiye üçüncüsü oldu.


 

Hatay'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalleri müsabakalarında 28 Ağustos Okul öğrencisi Melik Kuvanç’ın yer aldığı Bingöl Yıldız Erkek Karate Takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

 

Okul idaresi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Sporcumuz Melik Kuvanç'ın da yer aldığı Bingöl Yıldız Erkek Karate takımı Hatay'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalleri Müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olmuştur. Sporcumuzu ve emeği geçen Bahattin Dikme ile tüm hocalarımızı tebrik ederiz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum