Advert
as

SONDAJ VURULDU, SAATTE 75 TON SU ÇIKARILDI

SONDAJ VURULDU, SAATTE 75 TON SU ÇIKARILDI

Solhan Belediyesi tarafından sürdürülen sondaj çalışması kapsamında; 180 metre derinlikte, saatte 75 ton kapasiteli içme suyu çıkarıldı.


Solhan Belediyesi, mevcut içme ve kullanma suyu kaynaklarının azalması üzerine sondaj çalışmalarına başladı.

 

Konu ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada;”BEKLENTİMİZ: 210 metre derinliğinde, saatte 60 ton kapasiteli sondaj kuyusu açmaktı? GERÇEKLEŞEN: 180 metre derinlikte, saatte 75 ton kapasiteli içme suyu çıkardık. Başkanımız Abdulhakim Yıldız’ın konuya olan hassasiyeti ve direktifleriyle, ekiplerimizin çok kısa sürede Solhan’ımıza kazandırdıkları içme suyu memleketimize hayırlı uğurlu olsun!” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum