Advert
as

BİNGÖL FENA SALLANDI

BİNGÖL FENA SALLANDI

Bingöl, saat 23,30'da 4,9 büyüklüğündeki depremle fena sallandı. Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünü Bingöl'ün Yedisu İlçesi Elmalı Köyü olarak açıklarken, AFAD da merkez üssünü Erzurum Çat İlçesi olarak duyurdu.

Bingöl'de saat 23.30 sıralarında 6,99 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldi. 39.4111 enlem, 40,6101 boylam değerindeki deprem, Bingöl ve Erzurum'da büyük paniğe neden oldu. Deprem nedeniyle çok sayıda vatandaş kendisini dışarı attı.

Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünü Bingöl'ün Yedisu İlçesi Elmalı Köyü olarak açıklarken, AFAD da merkez üssünü Erzurum Çat İlçesi olarak duyurdu.

 


 Bingöl Valiliği, AFAD verileriyle açıklamada bulundu. Bingöl halkına geçmiş olsun dileklerini paylaşan Valilik, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybının bulunmadığını bildirdi.

 Resmi makamlardan gelen bilgilere göre henüz bir hasar veya can kaybı durumu bulunmuyor. Bölgeye intikal eden ekiplerin yapacağı incelemeler neticesinde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum