Advert
as

MHP'DEN “ANLATMA VE AYDINLATMA” TOPLANTISI

MHP'DEN “ANLATMA VE AYDINLATMA” TOPLANTISI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından organize edilen 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı Solhan’da gerçekleştirildi.

‘Adım Adım 2023 ilçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”  programı kapsamında Solhan ilçesine gelen Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz ile MYK Muhammed Köse, Alper Erdem, Eyüp Gönültaş ve MHP İl Başkanı Nurettin Varol programda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Solhan İlçe Başkanı Mehmet Yıldız’ın karşıladığı heyet ilk olarak Solhan Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Konferansın açılış ve selamlama konuşmasını MHP İlçe Başkanı Mehmet Yıldız yaptı. Akabinde konuşan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz: “Bu programlardaki önceliğimiz ve amacımız İnsanlarımızla buluşmak, vatandaşlarımızı dinlemek, esnaflarımızı ziyaret etmek insanlarımızın talep ve önerilerini not etmek ilgili makamlara geldiğimiz ziyaretleri ve karşılattığımız durumları arz etmektir.” Dedi 

Kılavuz’un ardından söz alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise konuşmasında “Türkiye bugün bu bölgenin en güçlü ülkesidir bir kafanızı kaldırın bakın, Suriye’ye bakın, Irak’a bakın.” dedi. 

Şimşek,“Emeklilikte yaşa takılanlar sorununu yılbaşından önce mutlaka çözeceğiz. Temmuz’da yüzde 42’lik zam verdik. Ocak ayında daha yüksek bir zam vereceğiz. Emeklimizin de memurumuzun da işçimizin de, köylümüzün de, korucumuzun da, askerimizin de, polisimizin de, bu memleketin her bir evladının yüzünü güldüreceğiz. Cumhur İttifakı’nın borcudur. Ekonomiyle ilgili sorunlar çözecek Allah’ın izniyle. Bu milletin her sorunun çözecek irade var.” dedi. 

Programda diğer partililerde vatandaşlara hitaben konuşmalar gerçekleştirdi. 

Kültür Merkezi Programının ardından heyet, çarşı merkezinde vatandaşları ziyaret etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum