Advert
as

HÜDA PAR BİNGÖL GENÇLİK KOLLARI ”DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

HÜDA PAR BİNGÖL GENÇLİK KOLLARI ”DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ

“17 Eylül Dünya Temizlik Günü” dolayısıyla çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek amacıyla HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları Şeyh Ahmet Mesire Alanında çöp toplama etkinliği düzenledi.

Gençlik kolları başkanı Yusuf Doğru, "Bizler, evrendeki her şeyin, belli bir kural içinde birbiriyle uyumlu şekilde varlığını devam ettirdiğinin bilincindeyiz. İnsanoğlu, hırs ve hatalarıyla doğadaki bu uyumu, çevreyi gelişigüzel kirleterek kesintiye uğratmaktadır.

Kendisine bilinç ve akıl bahşedilmiş olan insanın, doğayı tahrip etmek bir yana, doğadaki mükemmel düzenin sürdürülebilirliğini sağlamak için yeni sorumluluklar, yeni görevler üstlenmesi gerektiğine inanıyoruz. Gittikçe artan çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla çevremizi doğada dönüşmesi zor olan kirleticilerden arındırmamız gerekir. Artık herkes biliyor ki bir plastik poşetin doğadaki tam ayrışması bin yılı bulabilmektedir. Ama poşet, pet şişe, izmarit, strafor gibi sanayi üretimi milyonlarca atık doğaya yine de atılıyor. Gerçekleştirilen temizlikte çuvallar dolusu kağıt, poşet, pet şişe ve izmarit gibi çöpler toplanarak, mesire alanını temizliği yapıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum