Advert
as

SOLHAN’DA 3 OKUL, YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

SOLHAN’DA 3 OKUL, YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Bingöl merkez ve ilçelerinde anaokulu, ilkokul, YBO olmak üzere 11 modern okul binasının yapılacağı müjdesini verdi. Bu okulların 3’ü ise Solhan’da yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2022 yatırım programı kapsamında Bingöl'de 11 yeni okul yapılacağı açıklandı. Buna göre Solhan’da 4 derslikli Yeni Mahalle Anaokulu, 24 derslikli Atatürk İlkokulu ve 12 derslikli Hazarşah İlkokulu yapılacağı belirtildi.

Bingöl’e kazandırılan yeni yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Bingöl il Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, “Yavrularımızın daha nezih bir ortamda eğitim almaları için İlimizdeki eğitim yatırımlarımız hızla devam ediyor” dedi.

Yücel yaptığı açıklamada, “İlk önceliğimiz olan yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımızın daha modern eğitim kurumlarında eğitim almaları noktasında hem kullanım ömrünü tamamlayan okullarımızın yıkılarak yerine yenisinin yapılması hem de ihtiyaç olan bölgelerimizde yapılacak olan 11 modern okulumuz, Bakanlığımızın 2022 yatarım programına alınmıştır.” dedi. 

Yücel, Millî Eğitim Bakanlığı’nın 2022 yatırım programına aldığı Bingöl’deki Anaokulu, İlkokul, YBO, olmak üzere 11 modern okul binalarının da il merkezi ve ilçelerinde modern binaları, derslikleri, çok amaçlı salonlarıyla yapımına başlanacağını belirten Yücel, “Evlatlarımızın en iyi şartlarda eğitim almalarını istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda yapılan çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yapılacak olan okullarımız önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmete açılacak ve çocuklarımız bu yeni binalarda eğitim görecekler.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum