Advert
as

Solhan Spor'dan 3 Transfer

Solhan Spor'dan 3 Transfer

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig B grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, yeni sezon için 3 transfer yaptı.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig B grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, bu yıl yaptığı kritik transferlerle sezona iddialı gireceği sinyallerini verdi. İlk olarak Yüksel Dere ile yeni bir başkanlık dönemine giren Solhan Spor Kulübü, yeni sezon için harekete geçti. Kulübün ilk girişimi geçen hafta tecrübeli antrenör Hakan Koşar oldu. Bu hafta ise 3 yeni transferle kadrosunu daha da güçlendirdi.

Solhan Spor voleybol takımı dış transferde Çankaya Belediyesi alt yapısında başlayan Çağlar Özel, İstanbul B.B. Kulübü altyapısında başlayan Mustafa Aydın ve Galatasaray altyapısında başlayan Mehmet Can Ağırbaş ile anlaştı.

Çağlar Özel Kimdir?

Voleybola Çankaya Belediyesi alt yapısında başlayan 1986 doğumlu Çağlar Özel, Çankaya Belediye Spor, Maliye Milli Piyango, Tokat Plevne, Gaziantep Şahinbey, Galatasaray, Trabzonspor ve son olarak Adana Beyza takımlarında forma giyen Smaçör Çağlar Özel artık bundan sonra Solhan Spor için mücadele edecek.

Yeni Transfer Çağlar Özel transferi ile ilgili ilk düşünceleri şunlar oldu:
"Yeni bir başlangıç, yeni bir başarı olmasını diliyorum. Anadolu’da birçok şehrin yapması gereken spor tutkusunu gerçekleştirdiği için ve bu yılki yatırımı için Solhan Spor kulübümüze minnet duyuyorum. Umarım benimde hedeflediğim gibi bu başarıyı elde edebiliriz. Taraftarlarımızın desteği gerçekten Anadolu’da çok önemli. Onların da desteklerini bekliyorum ve bunun Solhan’da gerçekten güçlü olacağına inanıyorum.  Umarım bizi eksik bırakmazlar. İnşallah hep birlikte bu yolda sağlıklı ve başarılı bir sezon geçiririz."dedi.

Mustafa Aydın Kimdir?

Voleybola İstanbul B.B. Kulübü altyapısında başlayan Mustafa AYDIN, kulübümüze geçen yıl grubumuzda bulunan ve Play-off oynayan Hatay Büyükşehir Belediye Spor’dan transfer oldu. Libero oynayan 1994 doğumlu Mustafa, kariyerinde 3 Türkiye şampiyonluğu, liselerde Dünya 3.lüğü bulunmaktadır.

Yeni transfer Mustafa Aydın'ın kulübümüze transferi ile ilgili şunları aktardı:
"Bu yıl yenilenen kadro ve tecrübeli takim arkadaşlarımla birlikte Solhan’ı birinci lige çıkarmak için forma terleteceğiz. Başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Herkes için hayırlısı olsun."şeklinde konuştu.

Solhan Spor’un 3. Transferi ise Mehmet Can Ağırbaş oldu.

Mehmet Can Ağırbaş Kimdir?

 

Voleybola Galatasaray altyapısında başlayan Mehmet Can Ağırbaş, Galatasaray, Kahramanmaraş ve Düzce Sporda forma giymiştir. Genç milli takım da defalarca oynayan 1995 doğumlu Orta Oyuncu Mehmet Can Ağırbaş Solhan Spor ile anlaştı. Ağırbaş yaptığı açıklamada, “Solhan hakkında geçmişte orda oynamış arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre Solhan halkı sporcuyu çok sevip sahipleniyormuş. Oraya gelince gözüm hiç arkada kalmayacak. Solhan Spor'da çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Herkese teşekkürler” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum