Advert
as

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YÜCEL’DEN OKULLARA ZİYARET

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YÜCEL’DEN OKULLARA ZİYARET

Solhan ilçemize gelen Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel ve beraberindekiler okul ve eğitim kurumlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Halil Yücel, İnşaat Emlak Şube Müdürü Orhan Avcı ve İnşaat Mühendisi Buğra Yenisu ile birlikte Yenibaşak YBO, Halk Eğitim Merkezi, Öğretmen Veli Tuğa İlkokulu, Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 Okul ve eğitim kurumları ziyaretleri kapsamında Solhan ilçesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Yücel'in ilk durağı Solhan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüydü. İlçede yapılan çalışmalar hakkında İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz'dan bilgiler alan Yücel, ardından okul ziyaretlerine başladı.

 Okulda yürütülen çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgiler alan Yücel, okulda sınıfları gezerek öğrenciler ile buluştu. Öğrenciler ile bir müddet sohbet eden Yücel, okulun öğretmenleri ile de öğretmenler odasında bir araya gelerek öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi. Öğretmenlik mesleğinin kutsallığından ve öneminden bahseden Yücel, “Geleceğe giden yolun aydınlık ve güven verici olması için öğretmenlere büyük görevler düşüyor. Eğitim ve öğretimin en önemli parçası olan Öğretmenlerimizin geleceği aydınlatan bu önemli görevi yürütmesinde her zaman yanındayız.” dedi.

 Eğitim kalitesinin arttırılması için canla başla çalışan öğretmenlere teşekkür eden Yücel, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum