Advert
as

BİNTSO ARAMA VE KURTARMA EKİBİ İSTİŞARE VE TANIŞMA TOPLANTISI

BİNTSO ARAMA VE KURTARMA EKİBİ İSTİŞARE VE TANIŞMA TOPLANTISI

BİNTSO Arama ve Kurtarma Ekibi İstişare ve Tanışma toplantısı Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay Başkanlığında gerçekleştirildi.

BİNTSO Arama ve Kurtarma Ekibi İstişare ve Tanışma toplantısında konuşan BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, şunları söyledi:

“Sizlerin büyük bir özveriyle ve cesaretle yürüteceği Arama ve Kurtarma çalışmaları, toplumumuz için büyük bir önem taşıyor. Yeni kurulacak olan BİNTSO Arama ve Kurtarma ekibi, bu zorlu görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için yola çıkıyor.

BİNTSO olarak, yeni kurulacak olan Arama ve Kurtarma ekibinin hayırlı olması ve başarılı olması en büyük dileğimizdir. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde, birçok insanın hayatı kurtarılacak ve kayıplar bulunacak.

Bu zorlu görevlerde, her zaman yanınızda olduğumuzu ve desteklediğimizi belirtmek isteriz. Sizlerin çalışmalarınızın toplumumuzda takdirle karşılanacağını ve her zaman gurur kaynağımız olacağını belirtmek isterim.

BİNTSO Arama ve Kurtarma ekibinin başarılı olması için gerekli tüm desteği sağlamaya hazırız. Bu hayırlı ve onurlu yolda hepinize başarılar dilerim.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum