Advert
as

ABDULLAH BİLDİK, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ABDULLAH BİLDİK, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2024 mahalli idareler seçimleri için partisinden Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, yönetimde ve paylaşımda adalet için, hizmette hakkaniyet için hakka riayet ederek mücadele edeceğini belirterek başvuruda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Solhan Belediye Başkanı adayı olmak için İl Başkanlığına aday adaylık başvurusunda bulundu.

Başvuru evraklarını Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mahfuz Arslan’a teslim eden Bildik, burada yaptığı açıklamada şunları aktardı:  “Yeniden Refah Partimiz kurulduğu ilk gün muhterem Liderimizin Hacı Bayram Veli Camii önünde yaptığı açıklamada doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceklerini aktarmıştı. Aynı zamanda doğruyu kim söylerse söylesin destekçisi olacaklarını ve yanlışın da kimden gelirse gelsin karşısında olmak için mücadele edeceklerini belirtmişti. Biz de bu anlayışı benimsediğimiz için Solhan ilçesinde görev alarak partimizin kuruluşunu gerçekleştirip Şubat 2019 tarihinden bugüne ilçe başkanlığını yürütmekteyiz. Bir yerde bir yanlışlık ve eksiklik varsa buna karşı mücadele etme sorumluluğu her birimizin üstünde olduğu bilinci ile yönetimde adalet, paylaşımda adalet, hakka riayet ve hizmette ise hakkaniyet ile mücadele etmemizi isteyen partimizin ilçe yöneticileri ve mensuplarının desteği ile niyetlendik. Aile bireylerimiz ile de yaptığımız bireysel görüşmelerde neden mücadele ettiğimizi ve sorumluluklarımızı aktarırken mücadeleden geri durmamamız gerektiği belirtilip aday olmamız durumunda yalnız bırakmayacakların aktarmaları da kıymetlidir. Hasıl olan niyetimizi icraata dökmek için başvurumuzu gerçekleştiriyoruz. İyi niyetle yetim malının başka bir yetime bile verilemeyeceği anlayışı ile çıktığımız bu menzilin milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olmasını diliyor. Destek veren, dua eden ve katkı sunan her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da dua ve desteklerinizi temenni ediyorum.” Aday Adaylık başvurusunda bulunan Abdullah Bildik’i tebrik ederek konuşmasına başlayan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan, “Medeni cesaretinden dolayı Abdullah Bildik başkanımızı tebrik ediyorum. Parti disiplini ve çalışmalarında başarılı olduğu ortadadır. Aday Adaylığının hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini aktarıp, partiye yapılan başvurular hakkında katılımcılara bilgi verip sürecin de hayırlı olmasını diledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum